Norges beste butikker for hudpleie

Mange nordmenn hamstrer hudpleieprodukter når de er ute og reiser, og det er en god grunn til dette – mange av disse varene er ekstra billige på taxfree-butikkene. Men man kan også finne store utvalg og fine priser i andre butikker. Og ikke minst får man god service med på kjøpet. Det gjør man sjelden i taxfree-butikkene på landets flyplasser.

Vita-kjeden er den aller beste for hudpleieprodukter av det rimelige slaget. Man kan ikke vente å finne de beste merkene her, men de har et stort utvalg av produkter fra L’Oreal og Maybeline, bare for å nevne noen. Hos Vita får man det meste av det man trenger, alt fra foundation til hudkrem, dusjsåpe til bodylotion.makeup-677200_960_720

Ønsker du en litt mer high-end shoppingopplevelse, kan du prøve Douglas. Denne kjeden er stor i Europa, og begynner nå også å ta Norge med storm. Hos denne kjeden finner du de aller mest kjente merkene, som Chanel, Dior og Clinique. Her får man alltid god service på kjøpet, og de ansatte har fått god opplæring – noe som merkes. I tillegg byr Douglas ofte på gode salg, noe som gjør det nesten like billig som på taxfree.

En av de mest trendy hudpleiemerkene for øyeblikket er Aesop. I løpet av kun to år, har det australske merket åpnet to butikker i Oslo. En i sentrum, og en på Majorstuen. Begge er designet av Snøhetta, og er nydelige butikker med fantastiske produkter, og hyggelige medarbeidere. Alle som ikke har vært i en Aesop butikk tidligere, bør virkelig prøve dette. Det er en opplevelse i seg selv.

En annen Oslo-favoritt er Heaven Scent på Eger. Her selger de parfyme som navnet tilsier, men de selger også både sminke og hudpleieprodukter fra spesialvalgte merker. Dette er en butikk som virkelig oser av luksus og det lille ekstra.