Beste spa i Norge

Mange tenker på spa som noe man gjøre på ferie i utlandet, som i Riga eller Thailand, men det er faktisk mange utrolige fine spa-muligheter i Norge. Her er noen av de aller beste:

  • Farris Spa: dette er et fantastisk naturskjønt spa rett ved sjøkanten i Larvik. I tillegg til et fantastisk basseng og herlige behandlinger, byr Farris Spa også på deilig mat. Man kan velge å spise ute eller inne, eller bestille roomservice hvis man heller ønsker det.
  • Son Spa: under en times kjøretur fra Oslo, finner man Son Spa. Dette er et spa hvor man kan skjemme bort seg selv, og huden sin, uten å blakke seg. Dette er det perfekte stedet for de som vil ut av byen for en natt eller to, men ikke dra altfor langt.cream-194116_960_720
  • Vestkantbadet Spa: denne perlen ligger midt i Oslo by, rettere sagt på Solli plass. Vestkantbadet spa oser av luksus og velvære, og er perfekt for en lørdagstur med jentene. Mange velger også å legge utdrikningslagene sine hit.
  • Kragerø Resort: for alle som er glade i Sørlandet, men som kan få nok av hytteturer fra tid til annen, bør vurdere et besøk på herlige Kragerø Resort. Her får man en avslappende helg, men herlige spa-behandlinger, en nydelig utsikt og god mat på kjøpet.

Dette er bare noen av flere fantastiske spa-muligheter i Norge. Men det er faktisk også mulig å gjøre om sitt eget bad til spa for en kveld. Hvis du setter på din favorittmusikk, slenger noen roseblader i badevannet, heller champagne i glasset og agurk foran øynene – kan du lett gjøre om badet til din egen oase. Bare husk å pakk deg inn i myk badekåpe etterpå, sett deg ned i sofaen med din favoritt TV-serie og en kopp grønn te. Mer zen kan det ikke bli! Eller hva?